Sunday, July 4, 2010

Germany vs Argentina

Mommies ada yang kena demam bola sepak ke?
Biasanya kalau sang hubby demam bola..ibu dan anak akan sama dapat kesannya.. tak banyak..sikit..kan?

Saya tak follow sangat, tapi saya sokong apa yang my hubby sokong.
This year its.. Germany..

Pada pandangan saya, kalau tanya orang yang tak tahu sangat pasal bola ni..biasanya team yang menjadi pilihan adalah nama-nama gah yang memang terbukti kehebatan mereka seperti Brazil, Argentina dan England..

Tapi hakikatnya, ketiga-tiga team ni dah terkeluar daripada cabaran.

Dan semalam dah terbukti kehebatan German dan betapa berbaloinya adikku baru membeli jersi German sebab terpengaruh dengan  Bapa dan Abang Iparnya.. (^_^)

German kalahkan Argentina 4-0 !!
walau tanpa kehadiran Ballack yang tersenyum macho bersuit lengkap di tepi padang.

Saya juga ada depan tv menyaksikan perlawanan itu dan...dan.. okay, tiada sebarang ayat untuk menghentam Argentina, nanti kena band dengan peminatnya..

It was a good match.

memang berbaloi duduk bersama menghabiskan masa tengok bola dengan suami sekejap, boleh dapat ilmu free dan boleh spent precious time together..betul tak? hehehe...

3 comments:

Lynn Nasir said...

hehe..saya takde demam bola. my husband pun nampaknya rileks je. takde kalut nk pi kedai mamak join kengkawan yg kaki bola tu. dia kata "anak dah dua ni lain sket, takleh buat mcm dulu2". hehe..terharu den dongar nyo ^^

Mila_ibu najihah said...

lynn- my hubby demam bola kat umah saja..Astro kan macam -macam ada.. :)

miss nina said...

saya dah tak follow bola kali ni
~serius tak bape ada mood :P

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.