Monday, August 2, 2010

Beauty & The Beast

Lama dah tak layan cerita korea... sekali jumpa Korean version of the beauty & The Beast, cuma this time around tajuknya adalah 'The Beast and The Beauty'. Daripada tajuk pun kita dah boleh agak sikit tema cerita ni kan? tapi tak adalah unsur magicalnya.

Ceritanye lucu sangat, but in the meantime menyentuh perasaan. Lucu sebab watak-watak yang selamber dan real...menyentuh perasaan sebab kita rasa kita akan kehilangan orang yang kita sayang atas sebab yang diluar kemampuan kita untuk mengatasinya.

Masa free boleh la layan cerita ni =) Enjoice..


kalau berminat bolehlah cari sambungannya di Utube

2 comments:

sz | m.s.s said...

macam menarikkkk..
nnt klu boring2 nk kena p carik kat youtube gak ni :)

Lynn Nasir said...

selamat menonton ek..hehe!

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.