Monday, January 3, 2011

Tahun Baru..Rezeki Baru

Salam All...

Selamat Tahun Baru 2011, moga segala urusan kita akan dipermudahkan dan semoga semua matlamat baru akan tercapai pada tahun ini ..Aminnn

Dah lama juga sy blogging on off ye..tapi sy seronok, sebab dapat ramai kawan-kawan alam maya yang best. Moga 2011 sy lebih 'rajin' (just the exact word LOL) untuk blogging..ahaks.. azam juga tu.

Rezeki baru untuk 2011..merangkap my next bahan cerita... introducing..
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
\

adik kepada Cik Najihah..InsyaAllah due Ogos 2011 ni (^_^)
Doakan semuanya selamat ye..Amin.

p/s: To kawan-kawan yg dapat teka I'm pregnant from my previous entry..good job n Thanx ^^

9 comments:

miss nina said...

oh..oh..sweetnya :)
wish tahun ni lebih bagus untuk mila sekeluarga :)

ICA said...

Mila....pregnant ya? congrats. Happy New Year to you and family. Semoga semua sihat2 belaka...

transformed housewife said...

Congrats MIla! Lps sorang, sorang member2 kat blog menambah umat Muhammad ni. Knur ni tak tahu biler pula.

mila.ibunajihah said...

miss nina- thanx a lot dear

ica- iyup..rezki 2011. Happy New year to you and family too..

kak nur- tima kasih, betul tu, sy rasa mcm semua pun pakat nak pregnant tahun ni..hehe.. kak nur dah ada dua takpe..ada kawan main da sesama dorang, no.3 bleh tunggu lagi :)

Diyana Zulkifli said...

haa kan btul diyana teka ritu..;)

tahniah mila :D

Intan said...

Tahniah Mila!

What a great start for 2011!

I'm happy for you :)

mila.ibunajihah said...

Diyana: ye...awak salah seorang peneka yg betul..hehe. terima kasih :)

Intan- lama tak dengar citer... thanks a lot dear... :)

Sabahan Bloggers Club said...

Waaaaaaaaaah....
Murah rezeki. Baru tau ni....

mila.ibunajihah said...

Encik SBC- baru tau aaaa...tima kasih..Alhamdulillah, rezeki tahun baru. balik KK bwk perut jak la..hehe

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.