Wednesday, March 2, 2011

Aiyo..saya pun baru tahu..

Sama la macam Diyana..saya pun baru tahu pasal Kesatuan Wordless Wednesday ni..

So my Photo for my first Wordless Wednesday..


10 comments:

transformed housewife said...

tepung utk kek coklat ke tu?

karipapsayur said...

(masih lg x paham sebenarnyaa)

Lynn Nasir said...

apa tu? jalapeno cheese powder? hehehe..

mila.ibunajihah said...

kak nur- patutnya wordless wednesday bagi gambar yg org bleh paham..ni bagi persoalan yek..hehe..

tu lah jalapeno cheese

mila.ibunajihah said...

Q-haha...ni bukan wordless wednesday tapi question wednesday.. tu la jalapeno cheeese yang

mila.ibunajihah said...

Lynn- betul!!! 10 markah.. :)

Farra said...

Mila, sy pon x tau what is wordless wed...ok lps ni leh buat
Tepung tu beli dr azura ker or tempat lain? Dh try sedap x?

Intan said...

Wow spi ada kesatuan tuuu...Intan pon baru tau gak nie :D

mila.ibunajihah said...

Farra- pasni rabu tak payah pikir byk dah pasal post entry, upload ambo je..hehe. saya tak sempat guna lagi cheese tu, tp my friend da wat sendiri wedges ala kfc n dia kata mmg cheese tu sebijik rasa cheese kat kepsi.saya beli dari JaJa-Kuantan

mila.ibunajihah said...

Intan- kesatuan hati-hati blogger la tu..hehe

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.