Wednesday, April 6, 2011

Wordless Wednesday (Part I)


Qas, parcel da sampai..hati ku sangat gumbira :)
ku ingatkan bukunya kecik..rupanya besar juga + hardcover
buku ni memang best..penjelasan yang tak meleret-leret , bergambar dan memang informative
kalau ada ibu-ibu lain yang nak beli buku ni boleh review di blog karipapsayur

4 comments:

♥ Che NamNam ♥ said...

ekceli buku neh citer pasal aper yerkk...anak-anak eh...

ICA said...

Mila, boleh tak storykan ur thoughts about this book nanti...interested la to know...:))

karipapsayur said...

Dear, thanx okeh!

mila.ibunajihah said...

Chenamnam & Ica- buku ni mcm panduan kita utk beri 'sex education' to our kids when the time come. tell them to appreciate the different dan appreciate diri sendiri jugak. nnti bila ada topic yg seswai utk sy review sy akan posting key..coz rasanya najihah blom bleh faham lg..so mak dia baca saja2 utk tambah ilmu je la :)

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.