Thursday, May 20, 2010

Yesterday ke Semalam?

Siapa minat lagu the Beatles..YesterdaY? oo..saya peminat The Beatles..walaupun tak lah setegar mana..tapi banyak juga lagu The Beatles yang saya boleh..err..nyanyi2 la..

Tapi cuba dengar lagu ni yang berunsur Islamic yang saya pasti diadaptasi dari lagu YESTERDAY..

layannn..sedap tau suara pemuda-pemuda MIRWANA ini.

4 comments:

Sang Harima said...

Masa ni, si Superman tu ada lagi tak??

The Beattles tu merupakan band rock nombor satu di dunia. Kalau mereka jual kertas kosong pun, ada orang beli..

SiTi said...

salam...ct ada tag akk...jd jgn segan2 utk mnjawab ye

ICA said...

My dear, lama tak dengar cerita....busy ka lately??

Mila_ibu najihah said...

En.Sang Harima-lagu ni kluar around 2007, rasanya Superman dah tak ada da masa tu.. :)

Siti-Thanks 4 the tag dear..nanti akak buat.

Ica-agak busy juga..hehe.. Tima kasih la ingat kat saya ni..uhuks.. :)

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.