Monday, June 7, 2010

imagine

Tengah cari mood untuk buat entry.. penyakit 'M' x5 tengah mengganas ni..tapi idea tengah banyak..(^o^)

pernah dengar lagu imagine by Glee cast dengan Deaf student ni?
During this episode, Glee nyanyi lagu 'Crazy In love' dan menari gila-gila depan deaf student ni siap yang lelaki pakai wig supaya nampak tarian yang gila and sexy. When it comes to this deaf student punya turn, they sang this song...woo..such an impact!

Please do listen to it, (Okay, sensitive mood)

2 comments:

Diyana Zulkifli said...

huhu.diyana pn sangat minat ngan glee!!best kn,tmbh lg derang nyanyi lagu lama2.segar je di telinga bile dinyanyikan smula..;)

ICA said...

Mila, tau sangat mcm mana rasanya kalau penyakit M tu dah datang.....semlm pun ica mogok tak check or update langsung....today pun still ada saki baki penyakit M tu...sama lah kita.

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.