Wednesday, June 9, 2010

Nota Cinta Dari mu

Tak Sabar nak tunggu 13 Jun ni

13 Jun memanglah nak balik Kampung..yippee..

tapi 13 Jun yang ni adalah untuk episod 3 Nota Cinta Coffee mate

Filem pendek Nota Cinta ni memang boleh buat mengalir airmata.
Kepada suami Isteri yang sentiasa mencuba untuk menyemarakkan cinta dalam rumahtangga, kena tengok 2 episod out of 3 ni.

Bak kata orang, bertepuk sebelah tangan tak akan berbunyi.. jangan silap, peribahasa ni bukan hanya digunakan masa nak mengorat sebab ngorat-ngorat tak dapat.Perkahwinan pun mungkin akan berdepan kesulitan andai sebelah pihak saja yang berusaha untuk menyemarakkan rasa cinta.

Sila la menonton 2 episod pendek yang sangat romantik ini

EPISOD 1



EPISOD 2

6 comments:

ICA said...

oooooo jiwang jugak si ibu nih...:)) Bestnya nak balik kampung...I am sure you will have a wonderful time there...:))

Lynn Nasir said...

salam mila,

lepas je mila publish n3 ni, saya pi tgk kat youtube. sampai ke ep.3. mmg best, they should make it into movie la kan.. ^^

shi3la said...

best gakkk citer nihhh..eh citer nota cinta coffemate nie kat tv kerrr..tak pernah haku terpikir nak tengokk plak..per lagik masukkan episod 3 plak wehh...memang ader 3 episod jerk erkk..wat movie best niee..

miss nina said...

mil, upload la youtube nota cinta ni kat blog. i couldn't access youtube guna cara biasa :(

Claudia Lawrence said...

You have a very good blog that the main thing a lot of interesting and useful!hope u go for this site to increase visitor. BTW keep blogging!!

Drama Mama said...

huwaaaaaa! i suka sangat! sat nak khatam tengok semua.

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.