Thursday, October 28, 2010

Bencinyerr...

Benci sebab da lama tak update blog

Benci sebab tengah rajin jawab komen...taip baeeek punya panjang..tiba2 internet disconnnected !!

Bencinya ..da lama tak outstation yg panjang..tiba kena2 gi one whole week punya kursus..leaving my Cik.Najihah and abe cayang..huhu..

Bencinya kadang tak sempat pun nak taip komen kat kawan2..tapi i mesti singgah every morning for new entries..limited time 30 minit

Oh masa...tak dapat ku mendahuluimu di kala ini..

ok..after november..InsyaAllah akan buat posting lagi..sooo many to tell...

P/s: ujung minggu ni mau rembat satu digital camera la...okay kawan-kawan sila gelakkan saya kerana masih bergantung kepada kamera HP cikai ku ..uhukss...*blushing*

2 comments:

sz | m.s.s said...

heheheee...
tips yg tak tau la dpt membantu ke tak...
klu taip komen kat tpt lain dl (eg: notepad, wordpad, ms word etc) pastu br c&p kat blog kawan... mmg tekanan gak la dah taip pjg2 tp tak dpt send kan...

mila.ibunajihah said...

thanks suzi...bagus cadangan tu

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.