Wednesday, December 22, 2010

sedih dan terharu sampai menangis

comel tak gambar baby dalam gambar ni? ada sesaper kenal?

haa... ni la anak Anne Ngasri yang ke tiga..rupanya dah bersalin adik Anne kita tu ye. Gambar diambil daripada Blog Beautifulnara.

dalam blog nara ada mention bahawa suami anne nak rujuk balik...tapi macam nara cakap..rasanya aritu dia dah cerai Anne talak tiga... dah la Anne tengah pregnant time tu.

apa yang buat saya nangis dan terharu??...cuba baca apa yang tertulis kat baju baby cumilll tu... I LOVE DADDY.. ye.. ini lah anak yang ada dalam kandungan Anne sewaktu dia diceraikan.. sedihnyer.. disebalik apa yg terjadi, baby ni mesti masih mengharapkan kasih seorang ayah.. harap Anne dan anak-anak tabah menghadapi semua dugaan hidup.

cerita penceraian Anne disini

6 comments:

sz | m.s.s said...

uhuksss...
sedihhhh jugaaaa...

transformed housewife said...

rasanya mmg talak tiga hr tu. tak boleh rujuk unless Anne kawin dgn org laiin dulu.

Lynn Nasir said...

tak perlu la rujuk, kang kena cerai lg talak 4 ke lima..

dah tentulah anak2 yg jadi mangsa, apa punya bapak..

miss nina said...

dugaan untuk anne ngasri & pengajaran untuk kita semua.

btw, comelnya anak diorang.

mila.ibunajihah said...

suzi- sedih kan.sy makin sensitip la lately

K.Nur- ntah2 Anne pun tak sudi da kat wafi tu

Lynn-sian kat anak2

Miss nina-betul tu..pengajaran, cuma sian kat Anne

karipapsayur said...

Anne ngasri skrg jd duta Kopi Janda. Cukup x bole blah rasanya. haihh!

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.