Thursday, April 21, 2011

Dik, betul ke rege Nook ni macam ni?


Alahai...been busy la lately..kalu tension2 pi lah menziarah kawan-kawan blog..tapi nak update blog sendiri mood blum mari, padahal banyak benda nak bagi tau ni.. asik2 draft..sikit-sikit draft...yang kat bawah ni pun draft..cekau buat posting ujung minggu..ehehe..jangan marah..

Nook ni brand lain pulak utk e-reader...haduh..ngigau2 nak bende ni..
oh my hubby...agak-agak harijadi tahun ni ada surprise tak...ehehehehe...

sumber:

http://myadha.blogspot.com/2010/02/dunia-tanpa-buku.html

8 comments:

luckylizan said...

alahai..kalau tak baca entry ni langsung saya tak tau nook ni ada wujud dalam dunia ni...kesian kat saya..tu la kan...winkwink

transformed housewife said...

hui....boleh tahan harganya. mahal tu. baca jelah buku2 biasa dulu sampai alat tu bawah harga 1k.

Azariah Kamis said...

aza dtg follow sini..
:)
salam ukhuwah dri aza

QUEENPINK said...

salam.

jemput join ga saya.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

miss nina said...

menda ni sangat menarik hati :)
huhuhu..mahu juga

mila.ibunajihah said...

luckylizan- eh..sy pun baru tau nook wujud,slama ni tau iriver n kindle tu je. :)

kak nur- bawah 1k da tu..tu yg bgegar kejap..hehe..tp klu buat timbang tara.. masih boleh tunggu lagi, jap lg berlambak la di pasaran tu. kat mesia ni suah nk jumpa unless beli kat mph

mila.ibunajihah said...

azariah- salam ukhuwah kembali, terima kasih sebab singgah

mila.ibunajihah said...

miss nina- ye cik adik..marilah kumpul dana beli e-reader, jap lg buku yg kita order just one klik away, trus bleh baca...tak pyh tunggu pos laju..wahh.. heaven..

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.