Wednesday, April 13, 2011

Macam Mana Nak Meraikan Bacaan Gula Yang Rendah??

Semalam buat test BSP (cek paras gula dalam darah) yang 4 kali tu, dari seawal kul 8 pagi hingga kul  10 malam. All the 4 results empat point something jek (i tpaksa tulis dlm pkataan sebab semalam sms hubby camni 4.something kelam kabut dia call sebab duk focus perkataan something tu je..haishh..). maksudnya..gula makyong OK..

Untuk meraikan kejayaan makyong megawal paras gula dalam darah makyong buat aper?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Bubur Durian ko...balik umah kul 10 malam gigih rebus kacang ijau..haha..
kalau dah nama mengidam..sanggup ajer..

Durian nye my hubby belikan sebelum keluar outstation..beli sebijik je, separuh makan gitu,separuh masuk la dalam bubur kacang ni.

P/S: eh kengkawan..cempedak tak musim lg ek?? ada satu jenis buah unik lagi kat umah tu belum display dlm blog..besok lusa la ek.

9 comments:

IntaNBerliaN said...

Tag Join GA :-)...

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

miss nina said...

amboi..saje je makyong ni, buat MN lapar.
erm..cempedak di luar pagar mungkin dah musim agaknya, kat umah sendiri tak ade.
dah ada sikit di kulai, kena rajin survey

transformed housewife said...

mcm ni ye beraya lps BSP rendah. hehehe. kang lps ni tak psal2 naik. take care dear.

ICA said...

Mila, ni dah kira balas dendam dah ni....yummynya tengok.

~dYaHaHa~ said...

amor da follow u..follow amor balik jom!

♥ Che NamNam ♥ said...

wahh mengidam cempedak pulak dah makyongg nehh..kemaenn merayakan kejayaan nampak...hahaha...

Nur Misnan said...

adoiiiaaaiiii... posto posto
i like bubur kacang durian
paberet mak.... hu3

mila.ibunajihah said...

miss nina- aritu ada kat C4, tu yg ingat da musim, tu pn yg muda

kak nur- ehehe..bukan selalu..makan mangkuk kecik je tu..

mila.ibunajihah said...

ica- ha'ah.. balas dendam nak makan bubur, makyong kdg2 ngengada gak..hehe

CNN-tulah pasal..aku nmpk cenpedak bbuah kat C4, tu yg tringat2 tu..hampeh blom musim.hehe

Nur Misnan-sama lah kita ye..bubur kacang deroyan mmg terbaekkk..

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.