Thursday, May 12, 2011

Ini Cerita Pasal Jarak

Malas malu nak ambil gambar..

mana taknyer, perut makyong dah jauh ke depan, kalau nak drive, jarak perut dgn stereng tinggal muat satu jari je..siyes..saya cuba letak dua jari, jari kedua tu kena condong sikit baru bleh muat, tu pun masih boleh merempit lagi..adoyaii...

ayah.. jap lagi ayah tak boleh nak out stesen dah.. perut blocking stering ni..uhuks..uhuks..


gambar yg di google.
lebih kurang gini kot..tp perut i lebih rendah

P/S:  lagi 1 hari nak masuk 3rd trimester daah..

6 comments:

Sz said...

ihiksss...
kena ke belakang kan seat la gitu ye...
tapi tkaut kaki tak sampai plak nak pijak brek :p

take care je mila!

Drama Mama said...

alaaa letak la gambar real nak tengok :-D

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Drama Mama said...

alaaa...letak la gambar real punya :-D

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Lizan said...

alalalala..comelnya perut dia... tengah berat la ni ya

Sofya said...

belum ada pengalaman drive tika mengandung.. :)

Azariah Kamis said...

comelnya..take cre
:)

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.