Thursday, May 5, 2011

Tadi ada Amoi call saya..

ye.. Amoi dari DUMEX.
dia kata diorang da terima my registration utk join kelab dumex mama ke apantah tak ingat.

Ini kes saya hantar borang yg included dalam tin susu MAMIL MAMA yang yummylicious tu la.. tapi serius mmg sedap.

Amoi tu tanya la, minum susu apa? berapa gelas sehari..yadaa...yadaa.. and she congratulate me juga for my pregnancy.

But.........the best part is.. "ok Puan, kami ada hantar surprise present untuk You tau...tunggulah, maybe around Two weeks sampailah.."

wahhh...kemain seronok MakYong.. bila tanya apa hadiahnye ye? alaa.. You tunggulah katanya..
okay la..

ntah hantar sample susu mamil mama lagi tak? baju baby? koupon beli susu mamil mama lagi? buku?beg?

hehe.. apa apa la..yg penting makyong mmg suka hadiah.. ke ada mana-mana mama yg pernah dapat surprise gift dumex ni? Saya tak nak lah susu dumex baby free... sebab niat tu nak breastfeed.

eh...tadi surf SINI mama ni cakap dia dapat ni..



Eh okaylah..apa-apa hal nanti sy update ekeke..


Happy Weekend Mommies and all!!

7 comments:

Zezebel said...

Salam Kenal.
Bilalah pulak amoi DUMEX nak called saya ni?

miss nina said...

wah..dah senyum sampai ke telinga tu.
congrats ye!!

mila.ibunajihah said...

zezebel- salam kenal kak... ehehe... baru bulih btegur sapa ni..dlm blog lg tu..funny. InsyaAllah, ndak lama lg ada la dumex call tu..Amin..hehe

mila.ibunajihah said...

miss nina- ehehe...senyum jgn tak senyum

Sofya said...

he3 saya pun suka hadiah..
anyway...tahniah! apa la suprise present tu yerk?

Sz said...

ahaha...

betul tu!
yang penting freeeee!

Zezebel said...

Ko balik ka si sharima bertunang?
Saja bha jalan-jalan blogwalking promote blog baru.

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.