Thursday, April 28, 2011

Cepatnya Masa Berlalu

Hari tu masa mula-mula buat pengumuman, pregnancy countdown ada lagi 214 hari.
Hari ni tinggal lagi...



tinggal 2 digit dah..

Sejak kes Fukushima ayah dah kena kerap out station.. gigih la makyong ni mengurus Cik Najihah si anak manja ayah tu. Moga Allah beri kekuatan fizikal dan emosi kepada saya..Aminnn.

7 comments:

=sz= said...

takkkk laaamaaa lagi tuuu mila!
take care ye...

kalau saya 3 orang anak ni mmg jenis kuar awal...
tak sesabo mereka nak melihattt doniaaaa

luckylizan said...

lagi 3 bulan..hihi.... mak yong dah minum susu hari ni? masuk 7 bulan nanti da makin sarat lah perut mak yong

Sofya said...

:) dah tak lama lagi dah.. mesti tak sabar2 kan..

miss nina said...

takpe, che abe tu berkhidmat utk negara
apapun, moga selamat2 sahaja utk mak buyong
najihah kan budak baik :)

Drama Mama said...

wahh kejap ja rasa kan...tapi you yang menanggung mungkin rasa lama la kot. hiks

http://twinkywinkystars.blogspot.com

mila.ibunajihah said...

suzi- betul tu...berdobar makyong nih..takut awal beranak. thanks.

luckylizan-lagi 14 minggu, kejap je tu seminggu2 kan.harini dah minum susu dah :)

mila.ibunajihah said...

sofya - ye..debar dalam tak sabar :)

miss nina- tulah pasal, kita pun kena redha kan :) sib baik najihah behave masa ayah dia takdak

Drama Mama-kadang bila sibuk dgn my doter tak ingat pn tgh bawak sorang lagi..hehe.

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.