Tuesday, June 28, 2011

Back To work!

Kepada semua kawan-kawan yang mendoakan saya, terima kasih banyak ye, saya warded on jumaat malam (24/6) tapi Doc discaj on petang Ahad (26/6) sebab air ketuban masih OK.

Sehari je pun my baby kurang kicking, masa duduk ward bukan main lagi dia kicking. Maybe i was too tired or too stress out..ntahlah..mana-mana mak pun mesti penat and stress kan.. so i need to be more relax and hoping for perfection is way too much to ask.

2 nights at ward Hospital Kemaman macam my orientation la before the real experienced, tapi memang kelakar gak la..orang lain masuk perut buncit..keluar musti ada baby. Tapi saya keluar muncit..balik masih muncit..hehe.

anyway, kita tunggu la my appoiment lagi 2 minggu, hmmm..rasa-rasa cam kena bersalinJuly je ni.. kena setel semua keje la before handover 3 bulan to my officemate.

p/s: kalau baby ni lahir 17 July jugak..boleh la kembar bufday dgn kakak najihah coz kakak najihah dia pun was born on 17th of July jugak..ehehe.. baik punya setting :)

4 comments:

Diyana said...

alhamdullilah semuanye selamat.:)

irl-lis said...

Alhamdulillah..

Dear,
jaga diri ye

;)

miss nina said...

wah..kak najihah boleh plan sambut birthday dengan little baby le. huhu

pray that everything's goes well

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eheheh..betul la tu..lucu gak..org lain balik dah kempis..tapi awak muncit lagi wekekek

if kuar 15 july, leh geng ngan rafiq..ehehehe

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.