Sunday, July 10, 2011

najihah bagi hint..

'Hepi beday uu yuu
Hepi beday uu yuu'

hampir setiap hari cik najihah nyanyi lagu ni..bukan dia sedar pun, kadang sambil wat puzzle dia nyanyi lagu ni or kadang sambil mengetuk xylophone kapok dia..

saya pun cuit la cik abe...bukan main hint lagi cik najihah ye..mentang-mentang birthday dia 17 Julai 2011 ni... hmmm.. kadang tergelak pun ada sebab kita tahu dia tak sengaja..since lagu tu just a nursery rhymes to her

Kami pun takde buat apa2 preparation, maybe beli kek jelah kot.. makan dengan Tok dan Ki yang ada dah kat kemaman sekarang ni sebagai persediaan nak menunggu mak yong ni.

kalau Allah takdirkan adik najiha lahir on 17 Julai 2011 .. maka semakin legacy la angka 17 dalam keluarga kecil kami..

Apa pun, yang penting semuanya selamat dan berjalan lancar..aminnn..

P/S: Now i am 36 weeks, kalau baby tak lahir juga around this time, by 38-39 weeks i will be induced.. aiyaa..baby besar lohh..




6 comments:

Sz said...

best tu...
mintak induced 17 hb la..blh celebrate ngan kakak najihah ;p

Diyana said...

wah dah dkt eh mila?gud luck dear!!;)

transformed housewife said...

semoga selamat bersalin nanti. banyakkan selawat & berdoa spy semuanya berjln lancar.

miss nina said...

lagu ni memang budak-budak suka since related dgn hadiah n party etc. cepatlah diorg capture this song.

oh, dah dekat due date eh? dun forget to inform me, doa dari jauh,moga selamat semuanya, amin

mila.ibunajihah said...

suzi- kalau boleh kan bagus..huhu.. baby baru nak cukup minggu

diyana-thanks diyana..

kak nur-terima kasih, amin...harap semuanya berjalan lancar.

mila.ibunajihah said...

miss nina- that's the cute thing about it.. najihah tak pernah celebrate bufday yg ada that kind of sambutan..so maybe ada budak taska lain kot yg sambut..smpai melekat lagu tu dalam memory dia..hehe.

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.