Wednesday, July 13, 2011

4D scan di Kuantan

seronok dapat tengok muka baby versi 4d kan? masa najihah dulu takde pun buat 4D scan, tapi tiap2 bulan mesti buat ultrasound.

alang-alang da cerita pasal 4D scan, nak promote sekali tempat scan yang sangat bagus dan murah dekat area kuantan ni

KLINIK DR, W.Y KO
PAKAR O&G
JALAN BESERAH.
TEL: 09-5667805
KOS: RM80.00 (WITHOUT CD)
saya tak ingat berapa harga kalau nak cd coz masa pergi memang tak minta CD.

Jantina adik dah tahu, bila tunjuk gambar 4D scan yang dah di print tu my mom dan my mom in law dua-dua sependapat muka adik najihah sebijik muka najihah...apakah?? jadi ikut muka ibu ke ayah?? hehe...

senang je nak pegi klinik Dr.Ko, dari traffic light bernombor yang dekat JUPEM dan jalan nak ke Telok Cempedak tu, go straight mcm nak masuk bandar, then, buat U turn dari traffic lite seterusnya (selepas yang bernombor tu).. ke depan sikit, klinik Dr. ko sebelah kiri. klinik dia kaler kuning,  tapi ada pokok besar depan tu, so takut tak perasan pula. by the way, klinik dia buka until 6 pm je ye..

7 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

ooo..kalo dekat ipoh 3D 65 hengget...tak penah buat lagi, entah bila nak cuba, hehehe! :)

Lynn Nasir said...

apakah jantina baby baru itew? hehehe

mila.ibunajihah said...

Ieda- kat paka ada gak yg 3d dalam Rm50 gitu je tapi..doc nye bukan doktor pakar ..:) kalau ada peluang cuba la...seronok tengok imej baby kita nampak real

Lynn- insyaAllah minggu depan tahulah..ehehe...

karipapsayur said...

Haku dulu pun p Y Ko. Masa umur 3 bulan, walaupun x nampak totoi tp dia boleh cakap, "I rasa ni lelaki"... terus kagummm! hahahhaha

mila.ibunajihah said...

Qas-dia mmg pro kan..aku suka cara dia.kita tak rasa awkward n sempoi je dia..ayat standard dia klu scan aku..'baby, tunduk sikitt'

Anonymous said...

Nk g sn la ptg ni.tq

Suri d'Laman said...

Slm, wish nk buat 4d scan jugak.. thanks entry nih yer..

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My Photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.