Tuesday, November 15, 2011

Her First Sand Art

Ujung minggu baru ni kebetulan kami ke karnival PASDEC kat ECM, sekali adalah aktiviti main sand art tuk bebudak FOC je..tengok najiha macam berminat ..so bagi la dia try. Ibu la yang duk cungkil kertas barrier dengan bahagian yg sticky tu....hasilnya...
-

-

-

-

-

-


tu haa yang belah kiri tu...hehehe...elok je I pi minta dia masukkan dlm plastik rupanya background tak letak coloured sand lagi..patutla that chinese girl tanya ' da siap ke kak?'..sebab nak cepat I pn cakap..dah..dah.. hehe

eksaited je nak lekat kat peti sejuk :)


Pi MBS beli satu set yang brand disney dalam kotak, ada 5 gambar, frame gambar dan harga dalam RM19.90, so ini lah hasilnya yang Cik Najihah buat sendiri

buka 5 warna je...buka banyak-banyak takut lagi banyak tumpah dari melekat..hehe

Overall saya rasa aktiviti sand art ni memang bagus la untuk tengok kreativiti dan hand coordination of our kids.....best!

P/s:Ibu sibuk assist kaka Jiha buat sand art, Ayah dukung Faris... Adik Faris yang penyabar tu telah menyumbat bukan jari...tapi all the jari jemaris ke dalam mulut tau sebab nak bersabar tunggu kakak siap..hehe..sian adik, penyabar je tunggu turn dia pula untuk breastfeed :)

gambar...takdop lagi...hehe

3 comments:

transformed housewife said...

sand art ni mmg bagus cuma mcm renyah sikit sbb bila kena kemas boleh berpasir satu rumah. kalau buat kat beranda rumah senang nak sapu.

hakak CNN said...

tak pernah cuba lagik sand art neh sebab macam kena tunguuu lamerrr jerkk..so macam boring..hahaha

next time leh coba tapi kalau suh beli dan bersand segala kat umah tuh mungkin tidak lah..malas haku nak menyapu balik nanti..hahaha

irl-lis said...

;D

how sweet!

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.