Tuesday, April 13, 2010

Bila Tikus Jatuh Ke Gedung Beras

Selepas mandi manda di Telok Chempedak, kami ke Megamall Kuantan, niat si ibu mahu mencari bedtime stories yang relax untuk si anak. Cik Najiha punyalah seronok dan beronok-ronok (ayat johan R.Lawak) bila nampak buku... diterjah Popular tu bagai dia yang punya.

Banyak lagi aksi cik najihah, seperti menjatuhkan buku-buku yang dah dibaca dan membelek pages buku dengan cara yang merbahaya tapi tak dapat la nak ambil gambar, sebab kena mengemas buku - part time keja kedai buku dah omaknyer
.
.
.





Tapi gambar ni paling best..

.
.
.


Relax je anak dara ku duduk atas kotak buku untuk baca buku..adoii..

8 comments:

shi3la said...

wahhhhhhhhh kemain diyer buat macam umah sendirik erk...

bagusss betul lahh anak dara kau..kecik-kecik dah berminat ngan buku..elok dipupuk terus terusan tuhhhh...maner tau sesuatu yg hebat menanti diyer dimasa hadapan..kannnnn

temp. housewife said...

senang la mcm tu. Najihah mesti rajin belajar nanti.

Mila_ibu najihah said...

Shi3la- TQ. Tp itula pasal..sib baik tak ada pekerja POPULAR yg menjeling2 kat kitorang, mmg punggah rak buku.

K.nur-TQ, harap2 la macam tu.

Lynn Nasir said...

salam,

hahaha..mau berpeluh nak ngemasnyer..huii..

Mila_ibu najihah said...

Lynn-wsalam, boleh tahan jugak la..hehehe...

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

selambe dek aje dia membaca cam kat rumah sendiri eek.. cutenye la...kalo i tuan punye kedai, tak sure nak marah ke tak czo rasa bangga tgk budak kecik minat membaca...

miss nina said...

ini namanya ke mana tumpahnya lauk kalau tak ke nasi (betul kan?)

anaknya lak bak tikus jatuh ke gudang besar... (p/s..usik2 najihah okay)

eloklah tu, jatuh bab ni, senang hati emaknya :)

miss nina said...

P/S: nak link ur blog kat my blog list? adekah dibenarkan?
pls jwb kat komen entri i yg lain ye (baru terasa jawapan updated)

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.