Wednesday, May 19, 2010

mama hot

Ku tertanya-tanya..Mama Hotzzz.

maksudnya panas yang panas kalau pegang cepat-cepat nak tarik tangan sebab seterika masih on

or

Panas as in  Eva Longoria Hotss... wahaha

Ini adalah print screen keyword search dalam Nuff untuk blog ini.

Siapa taip MAMA HOT ni sila angkat tangan tinggi-tinggi.. hehehe..

***please note that orang tu taip perkataan 'KISAH', ni ada ala-ala pengaruh Paper Metro tak.. oppsss..

3 comments:

shi3la said...

eh skang kan musim panassssss..tu la kut maksudnyerrrr....huhu

Lynn Nasir said...

hehe..sapalah tu ek :D

miss nina said...

nak tahu juga sape yg semangat taip hot mama tu ~tQ 4 the award mil

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.