Tuesday, August 24, 2010

JUALAN GUDANG!!

Raya dah dekat dalam 15 hari je lagi , Masa raya nanti  kalau kata tak buat open house pun.. mesti ada juga at least family yang datang bertandang kan? kan? bagi sesiapa yang sangat suka menghidangkan minuman botol/tin/kotak (kot takut tak sempat nak bancuh air) semasa tetamu bertandang di hari raya ni, boleh lah singgah di jualan gudang Permanis.

Saja nak tolong hebahkan, Permanis memang every year buat jualan gudang ni. Selamat Shopping my friends =)

3 comments:

sz | m.s.s said...

hehehe..
klu raya mmg tak menang tangan nak bancuh2 air...
:)

Diyana Zulkifli said...

wahhhhh!!!murahnyeee..mila tkmo wat jualan langsung secara online ka?hehe.nnti diyana beli.*2 hari lps,en suami baru beli 1 kotak air botol.sampai rm36 haa.mahal tu banding dgn price permanis neh

mila.ibunajihah said...

sz- betul tu, kena pulak kalu tamu bertali arus yek..air segera la jawabnye

Diyana- Alahai..saya duk kemaman yang, 24/9 baru pi bangi, tak dapat nak tolong beli...sori..
Minuman aper ur hubby beli, haritu tengok kat pasaraya sini, Revive 1.5L, satu katon tu RM32.90,hmm...mmg jauh beza dgn Pemanis jual tu.

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.