Thursday, August 19, 2010

Salleh Gregor Samsa Lawat Saya

Serius salah faham, ingatkan Salleh datang baca blog picisan majoritymama ni, ntah macam mana pula carik Bintang Kertas tapi jumpa majoritymama kan?? pelik sehh..

Kalau nak baca cerita pasal si Salleh Gregor Budak hingusan berjiwa kacau ni boleh la pi baca kat blog kawan saya Diyana- One n two n three n four n five~ siap ada link untuk baca blog si Salleh lagi. Dah bukak da blog dia..MasyaAllah... memang boleh buat sakit jiwa, saya asyik Istighfar je (8_8). Moga Allah bagi hidayah pada si Salleh ni, jauh menyimpang betul budak ni..

Ni print screen my Nuff acc, cuba tengok kat bawah tu bintangkertas.blogspot.com, mula-mula tersalah faham...ingatkan ni screen untuk tengok orang yang datang lawat kita (tu yang ingat Salleh pi sini..ahaks..), tapi ekcelli screen keyword ke majoritymama rupanya...hmmm..



p/s: Saya dah delete facebook account saya, dan salah satu sebabnya SAYA BENCI FACEBOOK STALKER!

8 comments:

Diyana Zulkifli said...

huhu.ala.tk dpt le bela ayam lembu lg ek.:)

mila.klu mila search psl bintangkertas ni..huhu.sgt membimbangkan. dia mmg hardcore blogger.ramai pengikut n yg 1 pahaman dgn dia. dia siap jual cerpen2 aliran songsang dia tu..huhu

mila.ibunajihah said...

Diyana-Farmville ekk? hehe, saya buat yang betul je la kat belakang rumah..lumayan gitu..hehe.

Kalau kena siasat mau kena charge bagi ajaran sesat salleh tu..ntah mana la silap ajaran dan didikan keluarga kan.

transformed housewife said...

Knur pun ada baca sikit melalui blog Diyana. kesian kat dia sbb jiwa dia tak tenteram dan kacau bilau.

Lynn Nasir said...

Last week rasanya saya baca blog dia lps isu tak posa tu. mmg rasa bersimpul urat kat otak ni..dia mmg dah jauh sgt dr Islam. sampai benci ajaran. tak percaya Allah. apa kejadahnya? dia sampai komplen disebabkan nama dan agama yg tertulis kat ic dia dipandang serong bila tak posa, sdgkn dia dh lama murtad.

semoga segalanya tipu belaka..arrghhh!!!!

emo sat..

miss nina said...

last time saya g blog dia, dah di privatekan.
tapi kesian kat kat dia, salah faham agama sendiri.

fndrocka said...

apa yg teruk sgt facebook stalker sampai kau delete akaun?

fndrocka said...

Kalau kat fesbuk dia boleh kluarkn statement camtu..kat blog mesti penulisan dia lebih provokatif ye tak

mila.ibunajihah said...

K.Nur- betul tu, kalau kita tak cari ALLAH mana lagi tempat kita nak mengadu andai jiwa kita kacau..tu yg makin bercelaru..huhu

Lynn- saya pun emo juga bila baca..saya takut budak2 yg sama jiwa kacau macam dia sokong dia, berkembang biak pulak free thinkers ni

missnina- dah private ek? cuba try dari link diyana tu, rasanya dia ada 2 blog kan. anyway, if btul dia da private u should feel lucky enuff..bleh psycho jap bila baca penulisan kacau bilau dia.

fndrocka- ni case by case la.belum jadi kat sy lagi...tp cuba tengok kes nor famous amos tu, drpd suka2 je nk gebang dgn member (secara cuai la)dah jadi manusia kebencian rakyat johor. tak semestinya benda kontroversi,anything can happen bro, i'm minimising my cyberworld risk.

Ye, penulisan salleh mmg giler provokatif, dia tak ada kerisauan ttg pandangan org langsung.

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.