Monday, September 27, 2010

Najihah dapat adik

gelabah weii baca tajuk..memang betul najihah dapat adik..tapi adik sepupu.. hikhik..
rezeki adik sendiri belum ada lagi..InsyaAllah, kalau dah sampai seru adalah tu.. doakan saya..Aminn..

Baru ni pergi KL sebab my sist in law dah bersalin plus memang kena out station ke HQ.  My SIL dapat baby boy Muhammad Aliff Hakim.. comelll sangat..

bila tengok Aliff rasa macam tak boleh bayang je yang cik Najihah pernah sekecil ini dulu, sekarang ni kalau berdukung mau patah pinggang jadinya..adoiilaa..

Aliff tu 2.53kg, cik.najihah dulu 2.63kg.. hmmm..kena cepat-cepat ada baby ni, baru boleh feel bahagia pegang baby kecik n fragile balik..(Y_Y)

tapi camaner.. bila tanya cik.najihah

'Najihah nak baby tak?'
'TAK NAK'
'Najihah nak adik tak, macam baby aliff ni?'
'TAK NAK'

Okay..ibu dan ayah dia boleh tutup akaun da sekarang..hehe..
ada hati nak jadi anak tunggal cik gebuz ni..
Inilah budak yang belum bosan jadi the only child..hehe..

4 comments:

sz | m.s.s said...

hahaah...
closed order ek ...
selamat..ihiks...

ICA said...

Mila....mmg tergezut baca title post ni. ingatkan mmg pregnant tadi...takpe, insyaAllah nanti2 ada lah tuuuuuu:))

mila.ibunajihah said...

suzi- hehe, najihah ni pandai jeles dah kot

Ica- InsyaAllah..harap2 doa ibu preggy dimakbulkan..huhu

Lynn Nasir said...

masa ngandungkan muaz dulu pun auni kata 'tanak adik baby'. tp bila dah ada, wah bukan main jaga lagi adik dia..adik nangis sikit je dia yg sibuk tonyoh botol susu kat mulut adik..haha..

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.