Thursday, September 30, 2010

Nak Jadi Permanent Resident Pantai Timur

Salam all,

perasan tak ada makluk 4 segi warna oren kat side bar sebelah ni?
hehe..saja nak tanya-tanya melalui poll..baru seronok

nampaknya rezeki 2010, insyaAllah kami akan duduk rumah sendiri tak lama lagi.

kat mana, dimana, bagaimana...
nanti kita cerita key...surprise!

Yang pastinya, rumah tu memang kami dah lama target..Alhamdulillah, on our wedding anniversary kami berjaya book exactly kedudukan rumah yang kami ushar, memang syukur sangat.

harap tak ada masalah la untuk merealisasikan pemilikan ni..doakan ye..Amin..


siapa kenal ni bilik siapa?...view dia memang superb!

4 comments:

sz | m.s.s said...

alhamdulillah...
rasa syukur sangat bila dapat beli & pindah masuk rumah sendiri...tahniah! :)

transformed housewife said...

bestnye dpt rumah sendiri. knur belum tercapai lg hajat nak beli rumah sendiri. blm ada rezeki.

Lynn Nasir said...

salam,

mestilah rumah sendiri :)

saya tahun depan kot baru berpeluang utk berumah sendiri..ntah la, insyaallah..

mila.ibunajihah said...

Suzi-Alhamdulillah... terima kasih.

K.Nur-Takper, pelan2..InsyaAllah the time will come ;)

Lynn- Wsalam, walau bila-bila pun InsyaAllah bila Allah kata rezeki kita dah tiba..it'll come, kami pun kebetulan tahun ni, tahun rezeki ;)tahun depan mungkin tahun Lynn n Kak Nur pula..Aminn..

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.