Tuesday, February 22, 2011

I Didn't Know I was Pregnant

haha..I know I'm pregnant..
yang tak tahu adalah these women dalam one of this new tv series
I Didn't Know I was Pregnant aired di channel 713 mcm tu...channel yang ada cerita Jon And Kate Plus 8 tu. Sayangnya, saya takde channel tu..godek dlm net..jumpa this site..

memang WOW! la pengalaman ibu-ibu ni...diorang tak tahu diorang pregnant sampai la ke hari nak bersalin ...siap ada yg ingat dia kena serangan dari simptom kanser, ada sorang ahkak tu...dah la tak tahu pregnant...kembar pulak tu..MasyaAllah..kuasa Allah juga la yang melindungi bayi-bayi tu..memang miracle

Tapi memang pelik juga kan, saya pernah dengar ada sorang akak ni tak tahu dia pregnant hanya sebab dia masih menyusukan baby dia, normal period pun tak datang lagi, baby pun baru 6-7 months kot, one day dia rasa kicking dlm perut..lps check up baru dia tahu dia pregnant lagi..tapi for 9 months tak tahu pregnant?? hmm..

siapa yang berminat nak tengok boleh bukak link ni..ilmu juga ni..mesti kita tertanya-tanya kan..how can u not know you are carrying a baby for 9 months??...persoalan terjawab di sini..ecehh..promo lebih2..

I Didn't Know I was Pregnant Part 1

I Didn't Know I was Pregnant Part 2

6 comments:

Drama Mama said...

haaa...kuasa allah kan..boelh tak perasan preggie. huhu

http://twinkywinkystars.blogspot.com

=sz= said...

phewww..
klu kita dok kira hari,jam, minit n saat bila bb nak kuar kan...

jaga diri ye mila!

transformed housewife said...

huish pelik tu kalau tak tahu pregnant.

ICA said...

Mila, i pun hairan...mcm mana diaorg tak perasan pregnant...kan baby move semua tu tak rasa ka? pelik bin ajaib!

mila.ibunajihah said...

drama mama- ramai juga yg pertikai mcm mana boleh tak perasan, tuduh preggy mom tu in denials

suzi-betul tu, kalau kita ni, lg dekat nak bersalin lg la tringat-ringat tiap masa

mila.ibunajihah said...

kak nur -memang pelik dan unik

ica-betul tu, ada gak yg preggy twins boleh mengaku tak sedar..mmg deep denials kot.

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.