Wednesday, April 28, 2010

I'm in love...

I'm in love with this super duper adorable gadget of all time..Iriver Story


For the bookworm out there, using iriver you can read up to 30 books (3-4 hours day for a week) as special E-ink display consumes power only when pages are turned. Also you can listen to music for 24 hours!

so cool, it gots everything, scheduler, MP3,Wifi and you can read wherever you want and still you won't look like a nerd..hehe..



more info here:http://www.mphonline.com/offers/iriver.aspx

7 comments:

temp. housewife said...

mcm best je kalau ada benda tu.

ICA said...

Benda ni mcm ala-ala Kindle from Amazon.com. Is it available in Msia ka? Best tu kalau ada....nanti ica check website tu. Thanks Mila..

ps: Mmg bookworms akan suka benda2 mcm ni... I too am in love :))

Mila_ibu najihah said...

K.nur- best kan klu ada, saper yg slalu travel mesti ada benda ni..barula tak busan..:)

Ica-yup..cam kindle tu la.. kat mesia now for RM1,192, best kan..klu ada bajet mau cepat2 masuk cart ni..hehe. Ada org suka khulu khilir dgn PSP, i'd rather have this along.

shi3la said...

aper menatang tuhh...??owhh siyess haku sangat jakun dengan benda-benda macam nihh...kalo kasik kat haku setahun belum tentu haku khatam belajor macam maner nak guner...sian haku kannn,naif sungguhh...

Lynn Nasir said...

owh sgt besar itu benda..adakah berat juga? em, nk pi check-it-out jap ^^

Cery said...

salam
jemput ke...
http://everybodylovescery.blogspot.com/

Mila_ibu najihah said...

shi3la- itu adalah gajet yg boleh diisi dgn ebook, bleh baca mana2 tak perlu angkut buku tebal2 da.

Lynn- ya..cekidout..best..

Cery-wsalam

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.