Tuesday, May 18, 2010

heart oh heart...

Dah lama tau..
saya envy orang-orang yang boleh buat symbol-symbol masa buat entry
tapi, tak terfikir pun nak belajar.

symbol ni -  ♥♥♥♥♥♥♥♥
yang ni ke- ☺☺☺☺☺☺
atau yang ni - ☼♂♀♫

Well, terima kasih banyak pada Arjuna.. entryku akan semakin berseri-seri

Boleh tulis camni.. I ♥ your blog..
(jack the corn betul laa..)

kalau ada mommies yang berminat (ke saya je yang syok sendiri???)

boleh belajar kat blog Rjuna..



Saya suka cara kedua yang dicadangkan

Tekan Windows+R (Run),  taip 'charmap',  tekan OK maka akan keluar kotak ajaib bernama Character Map.




lepas tu pilihla mana-mana simbol yang berkenan di hati ☺♥☺♥☺♥

p/s: Bukanya tak tahu pasal character map ni, tapi I thought boleh guna untuk MS Word je..duhh..

sekian.

Have a   ☼ Day.. ☺

4 comments:

[-suziey-] said...

hiks..thanks for sharing..kita pn baru tau..hahha:p

ICA said...

Mila....genius lah u ni to share this info here. Mmg i tak tahu pun...so from now on you can see me using these la pulak nanti...:)) thanks dear.

Mila_ibu najihah said...

suziey- welcome..samala kiter..hikhik..

ica-welcome..ye..baru sy tahu ada juga yg seangkatan dgn sy ye..takpe..sharing is ♥
wah..wah..practic sajer..

Lynn Nasir said...

mila,

hehhe..comelnye heart tu :D

lynn pun dah lama nak tau mcm mana nk buat semer tu tp tak le sekuat seru di hati mila yg sampai sanggup berguru bagai :p tahniah!!

p/s: thanks for sharing.

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.