Friday, February 11, 2011

Saya ringkaskan nama dia jadi CD je, buleh?

Info dengar kat radio semalam, berkenaan dengan pelakon Hollywood cantik,sexy, lawa, panjang dan jinjang yang pernah berlakon citer THE MASK & CHARLIE"S ANGELS tu.. kenal? daripada 3 Angel tu..yang paling tinggi berambut blonde tu lah..nama dia starts with C dan surname dia D.

ok, ni apa yang ngengada tak nak mention nama penuh dia ni???

sebab DJ Trax FM tu cakap, McAfee yang antivirus tu bagi info, kalau kita search internet dan download anything about cik CD ni.. 10% chances yang PC kita akan kena VIRUS!

jadi, saya cuma nak menyampaikan...saya tak nak menyumbang kepada mana-mana virus yang boleh menjangkiti PC sesaper.

Actually diorang ada rank 1-10, Cik CD no.1,  My fevret actress Pn. J*L*A R****T (JR) tempat ke.2
woo..DJ tu siap cakap lagi..ade ke orang nak search pasal Pn.JR lagi?? kijamm tauuu

dan yang paling selamat adalah Heidi Klum..ok..nama pun selamat, so sy taip lah..:)

Oklah..selamat berhujung minggu..arini Terengganu dah cuti.. :)

3 comments:

=sz= said...

tak boleh sebarang "search" la gini ye..
tq for sharing mila! :)

transformed housewife said...

dah lama tak cari info kat google pasal artis2 Hollywood ni. Baru tahu ada yg boleh bawak virus.

mila.ibunajihah said...

suzi-betul tu..sakit PC sakit juga poket..hehe

kak nur-sy pun baru tau benda camtu pun ada..mcm2 skrg ni

Related Posts with Thumbnails

MY DEAREST

About Me

My photo
This Blog Might Be My Life Journal, To Share Knowledge And Experience,Joy And Sadness. I Hope You'll Learn Something From Here Or Just Leave It If You Find It Rubbish. I Dedicate This Blog to My Family So That, Eventhough Far Apart, They Can Still Feel Our Presence So Near.